lunes, 13 de noviembre de 2017

MEAL PREP... I AIXÒ QUÉ ES?

En tan sols 20 anys  el ritme de vida ha canviat molt, o al menys és ara quan comencem a fer-mos conscients. Un dels problemes que tenim a l´hora de dur una alimentació saludable és el temps, o millor dit, la falta del mateix. D´ahí la proliferació de productes alimentaris precuïnats i processats.

Llavors, vol dir això que alimentar-se correctament i tindre un treball, estudis, obligacions... NO és compatible? Doncs sí, sí que ho és, i anem a explicar-vos una forma creativa, práctica i económica de menjar bé i saludable fora de casa: el "meal prep"

I... què és això del meal prep?

El Meal Prep (en valencià "preparació de menjar"), és básicament, preparar amb antelació el que menjarás - digam per a la 
setmana - per tal de reduïr el temps de planificació i ejecució diaria de ficar-se a la cuïna i sobretot, per menjar saludable sense caure en el menjar ràpid i productes processats, que a la llarga ens fan caure en obesitat i són precursors de posibles futures enfermetats.



Qué necessitem per als nostres Meal Prep?

1. Tupperwares, tants com Meal Preps vajes a preparar.
2. Planificar els menús y preparar la llista de la compra per tal de tindre a punt els aliments que es cuinarán.
3. Conservació. Després de fer la compra, separem els aliments: verdures, pescat, carn, etc. Tot enmagatzemat en paquets, bolses, tuppers, per a que els aliments no agafen cap olor ni es deterioren.

D´aquesta manera, i amb tot ben organitzat a la nevera, només cal escollir el dia que dedicarem a estar a la cuïna preparant els Meal Prep, que tenint en compte que és per a una setmana, sabem que anem a estar al menys dos hores cuinant.

I ja está! tot llest!

Amb els Meal Prep no sols ens estalviem diners comprant aliments precuïnats o dinant fora de casa, sino que tambè podem dur una dieta sana i equilibrada. A més d´una forma creativa i divertida d´experimentar a la cuïna i disfrutar d´un bon dinar fora de casa!

Us animeu a probar??


Autor: Regina Doménech Comeche
Font imatge: smilesandwich.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario