sábado, 18 de noviembre de 2017

LA COMPRA DELS CINC SENTITS

No hi ha major plaer per als sentits que un matí de compra al Mercat Central de València: 
Vista, oïda, olfacte, gust i tacte.... Te sentit!


El Mercat Central de València s'ha caracteritzat sempre per la qualitat, la varietat i la frescor dels seus productes, així com pel tracte atent i personalitzat dels seus venedors.



El caràcter dels seus treballadors ha aconseguit que aquest mercat es supere dia a dia. En l'actualitat és un important espai, no sols per a la venda de productes, sinó també un atractiu cultural i turístic, tant per als visitants estrangers com per als mateixos valencians.

En el mercat podrem trobar diferents tipus de seccions: Carnisseria, companatges, fruita i verdura, espècies i herbes, fruits secs, peix i marisc, salats i adobats, pa i pastisseria, etc.


La imagen puede contener: una o varias personas, personas sentadas y exterior

A l'entrada del Mercat Central que dóna a la Llotja, trobarem bars on podrem degustar plats típics de la gastronomia valenciana, així com, tot tipus de paelles y arrossos (al forn, a banda, arròs negre...) a més de esgarraet, caragols, clòtxines, etc. 









IMATGES FERRETERIA GUILLERMO PEDROS

Just a la part lateral del mercat (Al costat de l'Església de Sant Joan), trobarem tendes dedicades a la venda de paelles i cassoles de totes les grandàries, bótes de vi, culleres de fusta, parament de cuina, així com tot tipus de suports específics per a una cocció adequada dels teus plats preferits.




Ara que ja sabeu més coses sobre el Mercat Central, us anime a visitar-lo, ja no sols per l'oportunitat de comprar els magnífics productes que aquest mercat ens ofereix (De segur que us anireu ben carregats) sinó també per fruir dels colors, aromes que els productes de la nostra terra ens ofereixen, a més de gaudir de l'arquitectura d'aquest meravellós mercat i del seu entorn situat al cor de valència.



Autor: Raul Rodrigo Chulia

Font:
https://www.mercadocentralvalencia.es/El-Mercado.aspx
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/45/Фасад_центрального_рынка_Валенсии.jpg
https://www.mercadocentralvalencia.es/images/pv/punto-venta46-main.jpg?Date=1510099200024
https://www.facebook.com/SupergourmetMercadoCentral/photos/a.289347601178134.63620.289342534511974/773645002748389/?type=1&theater
https://www.lovevalencia.com/wp-content/uploads/2012/11/Mercado_Central-p-61.jpg

No hay comentarios:

Publicar un comentario