miércoles, 25 de octubre de 2017

ESTIL DE VIDA SALUDABLE

Sovint escoltem multitud de consells sobre com mantenir un estil de vida saludable. Però... Que entenem per estil de vida saludable?

Res més senzill que tindre un complet benestar tan físic, mental i social. D'aquesta manera deurem seguir una sèrie de pautes que no deurem descuidar. 

Un bon descans, és la base per al correcte funcionament de les nostres funcions fisiològiques. Cal dormir entre 7-8 h al dia, a més, intentar anar cap al llit a la mateixa hora sempre que siga possible, d'aquesta manera podrem evitar desajustos al nostre cos. A més a més, una bona rutina de descans evitara que el nostre estat d'ànim és veiga afectat. 

És important realitzar activitats físiques cada dia, ja que a més de proporcionar-nos un manteniment òptim de la salut, ens ajuda a sentir mos millor, a part també contribuïx a millorar la nostra estima. Així que ja sabeu. A moure's!!!

Per altra banda el tema de la higiene personal, la qual no deurem descuidar, ja no per estètica, sinó per a mantindre'ns lliures d'agents infecciosos i patògens. Els productes que utilitzem han d'estar adaptats a les necessitats de cada persona (Pell Atòpica, Seborrea, Seca, Sensible, etc.).

Per acabar, parlarem de l'oci. Aquest és un pilar fonamental per a equilibrar i gaudir de la nostra vida. Tenim l'obligació de dedicar-se temps per a nosaltres, als amics, la família, i en general tot allò que ens faça feliços i gaudir de la vida.

Sobre el tema de l'alimentació que és el pilar fonamental per a un manteniment òptim de totes les funcions fisiològiques, així com per a prevenir malalties, etc. En parlarem en la pròxima publicació.



Font: http://www.istockphoto.com/es/vector/concepto-de-estilo-de-vida-saludable-con-grupo-de-iconos-gm474520576-65403279

No hay comentarios:

Publicar un comentario